The Mellow Yellow

The Mellow Yellow

Loro-lorone Kelangan Kelangan About The Mellow Yellow Singer Donovan

Hot

Saturday, December 30, 2017

Loro-lorone Kelangan Kelangan About The Mellow Yellow Singer Donovan

December 30, 2017 1

Wonten ing pesta ulang tahun ingkang dipunwontenaken pekan kepungkur, sanak-sanakipun ngagem potongan busana ingkang mentas kabuka kados kuning alus. Komentar iki mbantu kula kanggo ngelingi artis Donovan Leitch, sing nyelehake hit gedhe karo melodi karo sing sajak loro judhul tembung.

Jeneng kasebut narik kawigaten babagan taun-taun sing dibakar kanggo ngasilake mayoritas barang-barang Donovan, mlaku saka wong-wong sing guncang diwiwiti ing pungkasane hallucinogenic nganti nem taun saka rekening sing luwih rasional ing dekade sabanjure. Akeh sing narik kawigaten minangka musik apik banget, nanging, minangka pamanggih babagan asosiasi karo seniman lan keluargane

Punika wolung bab kelangan babagan tukang sing menehi kita "Superman Awan" lan "Hurdy Gurdy Man."

[1] Panjenenganipun nyanyi nalika dugi ing 50% pungkasan saking "Hello Jude" dening The Beatles, ingkang ing taun 1968 dados hits utama kangge band punika. Paul McCartney ngasilake payback proporsional kanthi menehi vokal landasan gedhe ing single sing "tresna kuning" Donovan, mesthine bisikake ekspresi "tepat" antarane redundansi saka rong judul sajak alus.

2. Ing pertengahan Seventies Donovan menehi vokal dhukungan ing trek judhul Billion Dollar bayi dening Alice Cooper, rehashing abstain wiwit "We pindhah saben dina ing loteng nalika rembulan munggah ing langit." Nalika ditahan bali ngasilake kanthi ngrampungake lagu, Donovan nyanyi nalika Alice Cooper menehi vokal sponsor.

3. Dheweké muncul ing film "Bob Dylan" taun 1967 "Do not Look Back", ngetokaké lagu "To Sing For You" sadurunge Dylan dheweké uga main ing film "All About Now, Baby Blue" saka koleksi Bringing It All Back Home.

4. Future Led Zeppelin individu John Paul Jones lan Jimmy Page diputer ing bagean paling gedhe saka koleksi Donovan dikirim dening Mickie Most, LPS exemplary, contone, Sunshine Superman, Mellow Yellow lan Hurdy Gurdy Man.

5. Donovan nyipta varian lucu saka Top Ten single "Atlantis" sing digunakake ing sitkom Futurama sing diuripake ing adegan sing judulna "The Deep South." Alih-alih kutha legendaris digambar ing hit pisanan ing pungkasan Nopember, nanging farce nemtokake kutha Lost of Atlanta.

6. Anak wadon saka jeneng sing padha lan bocah wadon Ione Skye Leitch sing loro ngerti bintang Hollywood. Leitch, Jr. njuluki jeneng kang sepisanan minangka peran utama ing film layar lebar The In Crowd, lan Skye ngetokake bagiyan ing film gedhe Say Saything karo John Cusack.

7. Dheweke yaiku bapa tirine Julian Jones Leitch, anak saka Brian Jones saka Rolling Stones. Donovan miwiti asosiasi sentimental karo kekasih kekasih sadurunge, Linda Lawrence, kang banjur lunga ing taun 1970.

8. Kanggo koleksi Wear Your Love Like Heaven, perajin shake masyarakat digawe musik hallucinogenic menyang balon William Shakespeare "Ing Greenwood Tree."
Read More